Brun lagkage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Vibeke Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk smør og sukker hvidt.
Pisk æggeblommer i et af gangen.
Bland de tørre dele og tilsæt sammen med mælken.
hvider stiftpiskes og vendes i til sidst).
Bages ved 225 grader C. alm. ovn i 3 bunde ca. 7 minutter. Æggecremen koges/afkøles og smørcremen røres sammen. Derefter blandes den kolde æggecreme SKEFULDE-VIS (for ikke at skille) i smørcremen. Lægges sammen som lagkage med de bagte bunde og overtrækkes med den smeltede chokolade. Tips: En gammel familieopskrift der stadig vækker jubel. Kan pyntes på utallige måder med enten halve smuttede mandler rundt hele kanten eller med anden pynt der passer til lejligheden som f.eks. barnedåb. |
|
Opskriften er vist 81852 gange,
og udskrevet 1374 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne