Kyllingesalat 02
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Vibeke Indsendt : Red : |
|
|
Steg kyllingebrysterne og afkøl. Fjern evt. skind og skær i tern.
De rensede champignoner skæres i skiver og pebrene i tern (gem lidt til pynt). Rør dressingen og smag til med hvidløg salt og peber. Kylling champignon og peber blandes i serveringsskålen og dressingen tilsættes. Det hele blandes forsigtigt rundt og sættes på køl til spisningen. Server flutes eller godt brød til. Tips: En meget dejlig kyllingesalat der gør lykke både hos store og små. Kan spises sommer som hovedret en varm dag og er næsten uundværlig helårs på en buffet. |
|
Opskriften er vist 23100 gange,
og udskrevet 594 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne