Jule æblemoskage
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : tina Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør smør og sukker.
Pisk æg i og tilsat æblemos, havregryn, valnøddekerner, rosiner.
Sigt mel med bagepulver, natron kanel og muskat ned i og rør igen til en sej men lind dej.
I velsmurt rund form Bages ved 175 grader C. alm. ovn i ca. 1 time. Saftig og mættende lækker kage. Tips: Kan bruges som konfekt, et lille stykke er nok. Smager også skønt med flødeskum, creme de fine eller creme fraiche. Portvin eller frutsnaps og kaffe er fremragende til. |
|
Opskriften er vist 27658 gange,
og udskrevet 662 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.6 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne