Gris pakket i hvidkål

Gris pakket i hvidkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 Kød:
600 g.hakket kalv og flæsk
3 æg
2-3 spsk.rasp
1 tsk.sesamolie
1 lille hakket løg
 lidt finthakket rød chili
2 kvistemynte (plukket og hakket)
10 hvidkålsblade
 
 Nudler:
1 hakket løg
2 fedhvidløg skåret i tynde skiver
300 g.blandede svampe
2 dl.hvidvin
5 dl.kalvefond eller vand med terning
 lidtstærk chilisauce
1 tsk.sesamolie
 lidtsmør
200 g.tørrede kogte nudler
4-5 kvisteplukket dild
 
Opskrift:
Kød:
Tag kålbladene og skær stokken fra. Kom dem herefter i kogende letsaltet vand og kog dem næsten møre. Tag dem op og køl dem hurtigt ned i isvand. Dryp dem herefter af.

Fars:
Kom kødet i en stor skål og rør det sejt med salt og peber. Tilsæt herefter æg, rasp, løg, chili og mynte rør det godt sammen. Fordel nu farsen på kålbladene og rul dem sammen til små grønne bolde.

Gør din damper klar og læg kålboldene heri og damp dem under låget i 10-12 minutter.

Imens:
Kom lidt olie i en stor gryde og læg herefter svampene, der er istandgjorte og skåret i mindre stykker, ved og rist dem gyldne ved moderat varme i nogle minutter. Kom så løg og hvidløg ved og sauter videre et stykke tid. Hæld så hvidvin på og kog denne væk, hæld fonden på og kom låg over. Lad det simre nogle minutter.

Fjern så låget og krydr med salt, peber, sesamolie og chilisauce. Tilsæt derpå de kogte nudler og varm igennem, kom smør ved. Ved servering kommes groft hakket dild ved. Og kål- grise-bollerne serveres varme med nudlerne ved siden af.





karakterer:
Opskriften er vist 10742 gange,
og udskrevet 183 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu