Gris pakket i hvidkål
Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk Indsendt : |
|
|
Kød:
Tag kålbladene og skær stokken fra. Kom dem herefter i kogende letsaltet vand og kog dem næsten møre. Tag dem op og køl dem hurtigt ned i isvand. Dryp dem herefter af. Fars: Kom kødet i en stor skål og rør det sejt med salt og peber. Tilsæt herefter æg, rasp, løg, chili og mynte rør det godt sammen. Fordel nu farsen på kålbladene og rul dem sammen til små grønne bolde. Gør din damper klar og læg kålboldene heri og damp dem under låget i 10-12 minutter. Imens: Kom lidt olie i en stor gryde og læg herefter svampene, der er istandgjorte og skåret i mindre stykker, ved og rist dem gyldne ved moderat varme i nogle minutter. Kom så løg og hvidløg ved og sauter videre et stykke tid. Hæld så hvidvin på og kog denne væk, hæld fonden på og kom låg over. Lad det simre nogle minutter. Fjern så låget og krydr med salt, peber, sesamolie og chilisauce. Tilsæt derpå de kogte nudler og varm igennem, kom smør ved. Ved servering kommes groft hakket dild ved. Og kål- grise-bollerne serveres varme med nudlerne ved siden af. |
|
Opskriften er vist 10742 gange,
og udskrevet 183 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne