Carrykål
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Ivan Indsendt : Red : |
|
|
Finsnit hvidkålen og skær brystflæsket i store tern med svær.
Bland kål og kød i lag sammen med salt peber og rigelig karry.
Koges i en gryde i ca. 1 time med lidt vand i bunden rør rundt en gang imellem.
Tips: Serveres med tykke skiver godt rugbrød Drik evt. rigtig kold vand til. |
|
Opskriften er vist 35248 gange,
og udskrevet 344 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (13 stemmer) |
|
Kommentarer sixixix - 2013-06-20 12:38:43 Hmmm. lis: Den ret hed (og hedder vel stadig) kåltimbale, da jeg var dreng... Blot uden ris:-) Jeg kan huske min kvalme hver gang den ret blev serveret... Nu er jeg vild med den... og kål in generali. Bodil - 2011-10-31 07:24:12 Jamen Lis, du er jo ikke kommet med en forbedring til Ivans opskrift, men du er kommet med en helt ny. Espinoza - 2010-02-16 16:45:36 mums den sad lige i skabet Lis - 2008-02-16 14:43:20 Den lyder meget kedelig. Svits nogle løg i olie og curry, svits derefter hakket oksekød tilsæt fintsnittet hvidkål, lad simre ½ til 1 time. Lav noget currypasta af hakkede løg og æbler, svitset godt af i olie tilsæt curry, så kan alle få det så stærkt de ønsker. Skal det være ekstra godt brug da 2/3curry og 1/3 ingefærd. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne