Carrykål

Carrykål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Ivan

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 hvidkål
1000 g.brystflæsk evt. letsaltet
 salt
 peber
 karry
 rugbrød
 
Opskrift:
Finsnit hvidkålen og skær brystflæsket i store tern med svær. Bland kål og kød i lag sammen med salt peber og rigelig karry. Koges i en gryde i ca. 1 time med lidt vand i bunden rør rundt en gang imellem.

Tips:

Serveres med tykke skiver godt rugbrød Drik evt. rigtig kold vand til.





karakterer:
Opskriften er vist 35248 gange,
og udskrevet 344 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-06-20 12:38:43
Hmmm. lis: Den ret hed (og hedder vel stadig) kåltimbale, da jeg var dreng... Blot uden ris:-) Jeg kan huske min kvalme hver gang den ret blev serveret... Nu er jeg vild med den... og kål in generali.

  -   2011-10-31 07:24:12
Jamen Lis, du er jo ikke kommet med en forbedring til Ivans opskrift, men du er kommet med en helt ny.

  -   2010-02-16 16:45:36
mums den sad lige i skabet

  -   2008-02-16 14:43:20
Den lyder meget kedelig. Svits nogle løg i olie og curry, svits derefter hakket oksekød tilsæt fintsnittet hvidkål, lad simre ½ til 1 time. Lav noget currypasta af hakkede løg og æbler, svitset godt af i olie tilsæt curry, så kan alle få det så stærkt de ønsker. Skal det være ekstra godt brug da 2/3curry og 1/3 ingefærd.