Daimkage 02

Daimkage 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Islagkage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Oprindelsesland : Norge

NorgeIndsendt af : Venke

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 æggehvider
180 g.sukker
 
 Creme:
2 æggeblommer
1 dl.sukker
3 dl.piskefløde
2 dobble daim
 
Opskrift:
Stivpisk æggehvide og sukker. bages i en bagepapir klædt rundform ved 150 gr. – ca. 1½ time. Afkøles på rist.

Creme:
Pisk æggesnaps af æggeblommer og sukker. Pisk piskefløden stiv. Bland det hele sammen. Grovhakk daimen og bland det i cremen.

Cremen bredes pænt over marengsen. Pynt med lidt grovhakket daim og stil kagen i fryseren.

Tips:

Denne kage er en rigtig børnehit ! Tag kagen op 5 min inden den skal serveres. God fornøjelse !





karakterer:
Opskriften er vist 38043 gange,
og udskrevet 594 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (46 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-10-22 07:35:16
man kan bruge hakket mandler til bundene og Toms Skilpadder istedet for Daim. Dejlig kage, men et stykke er nok!

  -   2005-01-01 01:01:01
en god kage jeg har prøvet at lave den den var dejlig men man skal lade den varme op i en halv time ved stue temperatur tak for opskriften venke

  -   2005-01-01 01:01:01
Husk altid at bruge pasteuriseret æg, når man som i denne opskrift skal bruge æggeblommer i en kold cremé.

  -   2005-01-01 01:01:01
Uh den lyder god. !

  -   2005-01-01 01:01:01
Nem,hurtig og lækker kage.

  -   2005-01-01 01:01:01
En rigtig lækker kage !