Daimkage 02
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Oprindelsesland : Norge Indsendt af : Venke Indsendt : Red : |
|
|
Stivpisk æggehvide og sukker.
bages i en bagepapir klædt rundform
ved 150 gr. – ca. 1½ time.
Afkøles på rist.
Creme: Pisk æggesnaps af æggeblommer og sukker. Pisk piskefløden stiv. Bland det hele sammen. Grovhakk daimen og bland det i cremen. Cremen bredes pænt over marengsen. Pynt med lidt grovhakket daim og stil kagen i fryseren. Tips: Denne kage er en rigtig børnehit ! Tag kagen op 5 min inden den skal serveres. God fornøjelse ! |
|
Opskriften er vist 38040 gange,
og udskrevet 594 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (46 stemmer) |
|
Kommentarer pede - 2007-10-22 07:35:16 man kan bruge hakket mandler til bundene og Toms Skilpadder istedet for Daim. Dejlig kage, men et stykke er nok! kris.p - 2005-01-01 01:01:01 en god kage jeg har prøvet at lave den den var dejlig men man skal lade den varme op i en halv time ved stue temperatur tak for opskriften venke dorthe - 2005-01-01 01:01:01 Husk altid at bruge pasteuriseret æg, når man som i denne opskrift skal bruge æggeblommer i en kold cremé. X-man - 2005-01-01 01:01:01 Uh den lyder god. ! anonym - 2005-01-01 01:01:01 Nem,hurtig og lækker kage. kristoffer - 2005-01-01 01:01:01 En rigtig lækker kage ! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne