Risengrød under dynen
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mælken og risene bringes i kog under omrøring.
Grøden pakkes godt ind i 2 dyne. Grøden skal stå i 2 timer før den tages frem igen. Sæt gerne grøden på komfuret igen og giv den et kort opkog under omrøring. Grøden smages til med salt. Til risengrøden spiser man kanelsukker og med smørklat. samt Juleøl. |
|
Opskriften er vist 476359 gange,
og udskrevet 2538 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Peter - 2020-12-01 22:22:41 Mor lavede altid risengrød i sengen under dynen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne