Senneps-kål med stegt flæsk

Senneps-kål med stegt flæsk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svineflæsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jan Nielsen

Indsendt :     
Senneps-kål med stegt flæsk, billede 4 Senneps-kål med stegt flæsk, billede 1 Senneps-kål med stegt flæsk, billede 2 Senneps-kål med stegt flæsk, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.hvidkål i strimler
400 g.løg i tern/skiver
600 g.kartofler i tern
600 g.letsaltet flæsk i skiver
6 dl.bouillon - evt. vand og pulverbouillon
 
1 spsk.honning
1 spsk.dijonsennep
2 spsk.hvidvinseddike
150 g.skinketern
 timian
 salt
 peber
 allehånde
 
Opskrift:
Kål og løg svitses til de begynder at blive klare og ikke brunt.

Tilsæt bouillon, kom kartoffelternene i og læg derefter flæsket på som låg, det skal stå under låg og simrer i ca. 45 minutter.

Tag flæsket op af gryden.

Kom blandingen honning sennep og vineddiken i gryden og bland det godt. Kom de resterende krydderier i, samt skinketern/strimlerne i gryden. Lad det så og simrer i et par minutter. Til sidst smages det til med salt, peber og evt. sukker.

Tips:

Man kan servere lidt groft rugbrød til, samt noget mørkt øl.





karakterer:
Opskriften er vist 28116 gange,
og udskrevet 381 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (38 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu