Senneps-kål med stegt flæsk
Hovedingrediens : Svinekød - Svineflæsk Indsendt af : Jan Nielsen Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kål og løg svitses til de begynder at blive klare og ikke brunt.
Tilsæt bouillon, kom kartoffelternene i og læg derefter flæsket på som låg, det skal stå under låg og simrer i ca. 45 minutter. Tag flæsket op af gryden. Kom blandingen honning sennep og vineddiken i gryden og bland det godt. Kom de resterende krydderier i, samt skinketern/strimlerne i gryden. Lad det så og simrer i et par minutter. Til sidst smages det til med salt, peber og evt. sukker. Tips: Man kan servere lidt groft rugbrød til, samt noget mørkt øl. |
|
Opskriften er vist 28116 gange,
og udskrevet 381 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (38 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne