Appelsinroulade
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Oprindelsesland : Norge Indsendt af : Venke Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggesnaps af sukker og æg, bland i resten af ingredienserne.
Bag i en bradepande med bagepapir ved 200 grader i ca. 10 - 15 minutter. Vendes over på et stykke bagepapir med sukker. Fjern bagepapiret forsigtigt. Afkøl med et stykke papir over. Pisk flødeskum med sukkeret, tilsæt grovhakket chokolade. Bred det over kagen og rul sammen. Tips: Rouladen kan stilles i fryseren og tages op 15 min inden gæsterne kommer. Men kan event pynte med flødeskum i siksak mønster og drysse grovhakket nødder eller chokolade over. |
|
Opskriften er vist 29006 gange,
og udskrevet 680 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (15 stemmer) |
|
Kommentarer hanne - 2019-03-23 15:59:31 Skrald er noget fra skraldespanden. Appelsinens yderside er skræl. Knuzeren - 2017-10-13 12:30:48 Skrald af appelsinen??? Mona - 2008-05-22 14:05:50 du kan sætte chokolade pulver i fløden, istedet for at, sætte grovhakket chokolade over. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Den er bare god ! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne