Færøsk Lundi (Søpappegøje)
Hovedingrediens : Øvrige VildfFugle - Diverse vildtfugle Oprindelsesland : Færøerne Indsendt af : an Indsendt : Red : |
|
|
Lundi:
Vinger og hoved skæres af lunden. Al indmad tages ud siden renses fuglen. Sy hals og side samen. Fyldet: Rør margarinen og sukker godt sammen, rør siden 1 og 1 æg i dejen, sil mel og bagepulver i, og til sidst røres rosinerne i dejen. Lunden bliver nu fyldt med dejen, sy nu lunden sammen. Prik lunden godt hele vejen rundt. Put dem i kogende vand og godt med salt. koges i 1 1-½ time. man kan også koge fylden, ved siden af i stanniol, i 4-5 pakker, som koges samen med lunderne. Tips: Lunde- fyld- kartofler kan også spisen koldt. |
|
Opskriften er vist 23525 gange,
og udskrevet 170 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (65 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne