Kanelkage Fedtfattig
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fedtfattig opskrift Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : pili Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fromage frais og sukker røres godt sammen. Sødemiddel, mel, kanel og natron blandes og sigtes i skiftevis med kærnemælk. Dejen røres tilden er glat.
Hældes i en smurt springform (ca. 24cm) og bages ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 30 min. på næstnederste rille. Kagen afkøles. Ingredienserne til glasuren røres sammen og fordeles på den afkølede kage. Kan serveres med fromage frais rørt op med sødemiddel og vanillesukker. |
|
Opskriften er vist 118436 gange,
og udskrevet 1843 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (27 stemmer) |
|
Kommentarer ano - 2012-11-07 22:22:19 Nej dette er ikke en god diabetes kage Anne - 2011-10-30 11:28:16 Hvad er forskellen på Perfect strø og Perfect Fit? Kan man bruge kun en slags? Har ikke selv diabetes, så det ville være fint kun at skulle købe en slags! Farmor - 2011-03-21 15:07:08 Super nem at lave, og ideel for diabetiker , så spises med god samvittighed Emmy Lykkeskov - 2007-05-17 13:18:35 Det er en rigtig god diabeteskage |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne