Det ottende vidunder
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt af : Dyveke Indsendt : Red : |
|
|
Ingredienserne blandes og smøres/ trykkes tyndt ud, i den ønskede form på en bageplade.
Jeg plejer at lave to bunde ud af denne opskrift.
Bages gyldenbrun ved 200 grader C.
OBS bliver ikke lige så god med varmluft Tips: Bundene kan smøres med chokolade eller nougat imens de er varme. Herefter kan bundene bruges hele, eller i brud (de kan være meget sprøde at spise med teske/ kagegaffel) lagt sammen med is eller flødeskum evt. blandet med frugt. Min absolutte favorit er bundene med chokolade i brud, med hjemmelavet jordbæris imellem de to lag. |
|
Opskriften er vist 22074 gange,
og udskrevet 238 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (59 stemmer) |
|
Kommentarer E.G. - 2014-04-17 13:32:13 Hvor lang tid skal kagen bages før den er "gyldenbrun" - som skrevet står? Pernille - 2008-04-13 16:32:31 Helt fantastisk :o) Dyveke - 2005-01-01 01:01:01 Dejen kan også bruges til småkager ! Put små klatter på en bageplade, bag i få minutter til de er gyldne, kom en chokoladeknap på hver småkage når de er kommet ud af ovnen ! Hurtigt, nemt og lækkert ! Karen - 2005-01-01 01:01:01 kan absolut tilslutte mig favoritten med chokolade på bundene i brud og jordbæris, er blevet favoritten herhjemme til gæstedessert ! kogekonen - 2005-01-01 01:01:01 bundene kan nemt fryses efter de er smurt med chokolade |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne