Kartoffelgrød
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : ivar Indsendt : Red : |
|
|
Steg spæktern tørre på panden.
Skræl kartoflerne og kog dem godt møre uden salt. Moses og tilsættes salt og de tørstegte spæktern. Kan også laves med røget spæk. Tips: Serveres i dyb tallerken. I midten fordybning til sirup. 1 stort glas koldt mælk serveres til. |
|
Opskriften er vist 9626 gange,
og udskrevet 127 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Annette Bøilerehauge - 2019-02-24 09:26:18 I mit barndomhjem blev mosen spist af dybe tallerkner, spist med ske og serveret med flæsketerninger og sirup, og et glas koldt mælk. jytte brændgaad jensen - 2014-11-15 18:36:30 kartoffelgrød serveret med sirup må være egn-bestemt I min barndom blev den serveret med en smørklat i egen tallerken og evt. ristede løg og bacontern, som ikke blev blandet i mosen, men nydt med ske og af dybe tallerkner. Der var ofte koldt vand fra egen brønd på middagsbordet. Venligst Jytte Brændgaard Jensen ernærings- og husholdningsøkonom. Gl. Estrup museet har lige studeret netop denne ret. Jytte Brændgaard Jensen - 2014-11-14 19:16:11 Kartoffelgrød i gamle dage blev spist med ristede løg, godt ristet bacon og en god klat smør. Retten blev serveret i dybe tallerkner og spistes med ske. Jeg har aldrig fået den serveret med sirup. Venligst Jytte Brændgaard Jensen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne