Æbler i slåbrok

Æbler i slåbrok, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : kate

Indsendt :      Red :
Æbler i slåbrok, billede 4 Æbler i slåbrok, billede 1 Æbler i slåbrok, billede 2 Æbler i slåbrok, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 butterdejsplader
4 meget små æbler
 
 Fyld:
4 spsk.sukker
4 tsk.kanel
40 g.smør
 
 Pensling:
 æg
 
 Drys:
 perlesukker
 
Opskrift:
Butterdejspladerne rulles ud til 2 mm. Skær firkanter store nok til hvert æblet kan pakkes ind.

Bland sukker kanel og smør. Skræl æblerne og bor kernehuset ud. Fyld hvert hul med kanelblandingen. Sæt hvert æble på en firkant og pak ind. Pensel med æg drys med perlesukker.

Bages i ovn ved 180 grader C ca. 45 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 8050 gange,
og udskrevet 112 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2024-10-29 17:08:55
På billedet har vi brugt en rulle butterdej fra køl på 275 gram. Skåret den ud i 6 stykker på 13x13 cm. og det passer godt med at der faktisk er rigeligt fyld at der kan blive til 6 i stedet for 4. Små æbler er ca. 70 gram med skral og kernehus