Æbler i slåbrok
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt af : kate Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Butterdejspladerne rulles ud til 2 mm.
Skær firkanter store nok til hvert æblet kan pakkes ind.
Bland sukker kanel og smør. Skræl æblerne og bor kernehuset ud. Fyld hvert hul med kanelblandingen. Sæt hvert æble på en firkant og pak ind. Pensel med æg drys med perlesukker. Bages i ovn ved 180 grader C ca. 45 minutter. |
|
Opskriften er vist 8048 gange,
og udskrevet 112 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2024-10-29 17:08:55 På billedet har vi brugt en rulle butterdej fra køl på 275 gram. Skåret den ud i 6 stykker på 13x13 cm. og det passer godt med at der faktisk er rigeligt fyld at der kan blive til 6 i stedet for 4. Små æbler er ca. 70 gram med skral og kernehus |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne