Sauce Créme Garli
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Holz Indsendt : |
|
|
Snit grøntsagerne i passende små stykker. Svits dem i lidt margarine.
Pres hvidløget og tilsæt. Fløde flødeost og mælk
Tilsættes under omrøring. lad saucen småsimrer 10-15 minutter, uden at den brænder på og smag til med salt og peber.
Tips: Saucen behøver ingen jævning da fløden gør den lækker i konsistensen. Der er ALDRIG nok af denne sauce så jeg anbefaler at hvis man ikke er bange for kalorierne, at man laver dobbelt portion. Er god til alle former for kød. Jeg serverer den gerne til rødt kød og ovnbagte kartofler. |
|
Opskriften er vist 7926 gange,
og udskrevet 141 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne