Bananbolcher
Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker Indsendt : |
|
|
Bring vandet i kog og hæld sukker og druesukker i.
Lad sukkermassen koge ind i ca. 10 min, eller til temperaturen er nøjagtig 165°C.
Hæld ca. 1/4 af den indkogte bolchemasse ud på en olieret marmorplade, tilsæt smagsstoffer og fold massen sammen med en olieret kniv, til alt er blandet godt. Når massen er afkølet en smule, kan man blande videre med fingrene, og trække massen ud, så den bliver ugennemsigtig. Når massen begynder at blive sej, rulles eller trækkes den til en lang pølse, der klippes i bolchefacon (klip, vend en kvart omgang, og klip igen.). Sørg for at bolcherne ligger adskilt, mens de køler af. Når bolcherne er afkølede, fyldes de i lufttætte beholdere, da de ellers vil klistre sammen. Tips: Materialer: gryde marmorplade knive termometer (til min. 175°C) saks olie (bedst olivenolie) |
|
Opskriften er vist 24761 gange,
og udskrevet 397 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (69 stemmer) |
|
Kommentarer k.madsen - 2010-01-11 23:51:26 smag og farvestoffer kan købes hos "det sode liv.dk" . der køber jeg mine ingridienser til bolcher og chokolade.. louis - 2009-06-02 16:14:54 hvor køber man bananessens Tabita - 2008-10-01 12:17:53 Hvor køber man farver og smagsstoffer henne?? Bolchekogeren - 2007-05-13 16:13:17 Det er en klassisk opskrift, men mangler lidt mere lakrids Laust - 2007-01-30 12:34:40 hvor køber man smagsstoffer osv.. Melmer - 2007-01-07 17:21:11 Lyder lækkert. Hvor kan man købe essensen? Jeg har prøvet i Irma og Magasin i Lyngby! Skal man også bruge glukose? karoline - 2005-01-01 01:01:01 hvad er bananessens Julie - 2005-01-01 01:01:01 Hvor køber man farve- og smagsstofferne henne :-) ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne