Spejderhagl
Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker Indsendt : |
|
|
Bring vandet i kog og hæld sukker og druesukker i.
Lad sukkermassen koge ind i ca. 10 min, eller til temperaturen er nøjagtig 165°C.
Hæld ca. 1/4 af den indkogte bolchemasse ud på en olieret marmorplade, tilsæt smagsstoffer og fold massen sammen med en olieret kniv, til alt er blandet godt. Når massen er afkølet en smule, kan man blande videre med fingrene, og trække massen ud, så den bliver ugennemsigtig. Når massen begynder at blive sej, rulles eller trækkes den til en lang pølse, der klippes i bolchefacon (klip, vend en kvart omgang, og klip igen.). Sørg for at bolcherne ligger adskilt, mens de køler af. Når bolcherne er afkølede, fyldes de i lufttætte beholdere, da de ellers vil klistre sammen. Tips: Materialer: gryde marmorplade knive termometer (til min. 175°C) saks olie (bedst olivenolie) |
|
Opskriften er vist 22732 gange,
og udskrevet 300 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (50 stemmer) |
|
Kommentarer christian - 2011-05-01 15:17:19 jeg syntes de smagt meget godt hilen en bolche glad dreng |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne