Spaghettisovs fra Verona

Spaghettisovs fra Verona, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 gulerødder
2 løg
3 spsk.olie eller smør
300 g.hakket oksekød
 salt
 peber
1 fedhvidløg
2 spsk.hvedemel
3 dl.bouillon
1 dl.italiensk toamtpure
3-400 g.spaghetti den runde eller båndspaghetti kogt i vand med olie og salt
2 delrevet ost (emmentaler)
 klippet persille
 
Opskrift:
Fedtstoffet opvarmes i en gryde og heri brudes kødet, der ligesom ”hvirvles” fra hinanden med en gaffel. Lidt efter tilsættes de revne rå gulerødder og hakkede løg, og når dette er svitset, tilsættes lidt mel, der pudres over, derefter bouillon, salt, peber, knust hvidløg og tomatpure. Det hele småkoger i 10-12 min. og smages til.

Spaghetti komme i kogende vand med 2 spskf. olie og lidt salt og småkoger uden låg i 9 min. alt efter tykkelse. Hældes i en sigte, drypper af, kom aldrig koldt vand over, men løg dem gerne tilbage i gryden med en stor klat smør og varm den her.

Serveres som en krans på fadet og indeni den velsmagende kødsovs. Klippet persille drysses over.





karakterer:
Opskriften er vist 22854 gange,
og udskrevet 447 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Italiensk tomatpuré?? Hvad er det?