Spaghettisovs fra Verona
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Fedtstoffet opvarmes i en gryde og heri brudes kødet, der ligesom ”hvirvles” fra hinanden med en gaffel. Lidt efter tilsættes de revne rå gulerødder og hakkede løg, og når dette er svitset, tilsættes lidt mel, der pudres over, derefter bouillon, salt, peber, knust hvidløg og tomatpure. Det hele småkoger i 10-12 min. og smages til.
Spaghetti komme i kogende vand med 2 spskf. olie og lidt salt og småkoger uden låg i 9 min. alt efter tykkelse. Hældes i en sigte, drypper af, kom aldrig koldt vand over, men løg dem gerne tilbage i gryden med en stor klat smør og varm den her. Serveres som en krans på fadet og indeni den velsmagende kødsovs. Klippet persille drysses over. |
|
Opskriften er vist 22854 gange,
og udskrevet 447 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Tina - 2005-01-01 01:01:01 Italiensk tomatpuré?? Hvad er det? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne