Pebermynthebolcher

Pebermynthebolcher, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SlikRet : Slik - Bolcher - Bolche

Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
300 g.alm. sukker
75 g.druesukker
1 dl.vand
 
 smagsstoffer x 4:
8 dråberpebermyntheolie
 
 
Opskrift:
Bring vandet i kog og hæld sukker og druesukker i. Lad sukkermassen koge ind i ca. 10 min, eller til temperaturen er nøjagtig 165 grader C.

Hæld ca. 1/4 af den indkogte bolchemasse ud på en olieret marmorplade, tilsæt smagsstoffer og fold massen sammen med en olieret kniv, til alt er blandet godt. Når massen er afkølet en smule, kan man blande videre med fingrene, og trække massen ud, så den bliver ugennemsigtig.

Når massen begynder at blive sej, rulles eller trækkes den til en lang pølse, der klippes i bolchefacon (klip, vend en kvart omgang, og klip igen.). Sørg for at bolcherne ligger adskilt, mens de køler af.

Når bolcherne er afkølede, fyldes de i lufttætte beholdere, da de ellers vil klistre sammen.

Tips:

Materialer:
gryde
marmorplade
knive
termometer (til min. 175°C)
saks
olie (bedst olivenolie)





karakterer:
Opskriften er vist 20027 gange,
og udskrevet 356 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-02-12 22:25:48
Meget lækkert!;) Man kan IKKE bruge en anden plade, da det bliver meget meget klistret. God opskrift.