Christiansfelder honningkager

Christiansfelder honningkager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Honning

HøjtidJul

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :
Christiansfelder honningkager, billede 4 Christiansfelder honningkager, billede 1 Christiansfelder honningkager, billede 2 Christiansfelder honningkager, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.honning
500 g.hvedemel
250 g.sukker
1 dl.piskefløde
2 æg
0.5 tsk.ingefær stødt
0.5 tsk.kanel stødt
1 appelsin reven skal heraf
1 tsk.hjortetaksalt
 
Opskrift:
Honningen varmes i en gryde, afkøles og røres med sukker. Der tilsættes fløde (gerne sur), mel og æg. Til sidst røres krydderierne i.

Bages i en smurt bradepande ved 170 grader C. alm. ovn i ca. 1 time.

Skæres i skiver og kan serveres med flormelisglasur.





karakterer:
Opskriften er vist 57241 gange,
og udskrevet 1353 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (19 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-11-13 21:35:46
de rigtige honningkager er formet som julemænd eller almindelig menneske form

  -   2009-11-07 21:35:47
1 time er for meget 45 minutter er rigeligt i alm. ovn, måske mindre. Vi flækkede kagen og smurte den med smørcreme, abrikosmarmelade er også godt.

  -   2008-12-17 09:22:32
den var hemmelig i gamledage :) men den kom ud for mange år siden :) men den er stadig rimelig svær at finde :)

  -   2007-12-21 17:23:18
hvor har du den opskrift fra? jeg mener bestemt deres opskrifter holdes hemmelige :S