Hjemmelavet marcipan (Diabetes)
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Fedtfattig opskrift Indsendt : |
|
|
Mandlerne smuttes og lægges til tørre på køkkenrulle.
Mandlerne males igennem kødhakkemaskine.
Tilsæt så meget æggehvide at massen kan æltes.
Tilsæt evt. sødemiddel.
Opbevares i køleskab. |
|
Opskriften er vist 34465 gange,
og udskrevet 628 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (79 stemmer) |
|
Kommentarer lesumi - 2011-01-15 03:14:35 Prøv evt. også denne 250 g søde smuttede mandler 250 g floordrys fra hermedico eller tilsvarende Æggehvide 1 tsk mandelessens (i stedet for bitre mandler) Mandler og floordrys kværnes i mandelkværnen 3-4 gang Samles med æggehvide blandet med mandelessens Til en fast smidig masse. Lægges i køleskab i et par timer før bearbejdning Til konfekt eller kager. Jeg beregner altid holdbarheden til den sammen som de æggehvider jeg har anvendt, så er man på den sikre side. Hvis konsistensen ikke helt er som marcipan, så prøv at ælte en mellemstor HELT kogt kartoffel i, det smager rigtig godt. Anne - 2011-01-04 13:52:11 Nøøj, nu tror jeg på at jeg kan lade slik og chokolade ligge på hylden :) Jeg lavede den i obh's minihakker, hvilket var super effektivt, da man kan tilsætte væske gennem låget.. Tanja - 2007-12-13 08:12:35 Hvor længe kan det holde i køleskab? Jeg tænker på at rå æggehvide ikke har så lang holdbartid, når man først har åbnet bøtten. anonym - 2005-01-01 01:01:01 superlækker! laura(12år) - 2005-01-01 01:01:01 den er kannon anonym - 2005-01-01 01:01:01 Bland gerne 50 g. atwel i mandlerne inden de samles med æggevide |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne