Den gode muslingenatmad
Hovedingrediens : Muslinger - Diverse muslinger Indsendt : Red : |
|
|
Løget letsteger gylden i den varme olie, heri de hakkede ansjosfileter og kapers varmes i nogle minutter, inde tomatsovsen blandes i, evt. gerne med lidt hvidløg, peber og estragon. Varmes og står parat lige til, at muslingerne uden væde, blandes i. Smages til.
Serveres på ristet brød, smurt med smør og kan evt. pyntes med klippet dild. Får De ikke anvendelse for suppen fra muslingerne, så husk at den kan fryses ned i dobbelte fryseposer, og være fin at anvende til f.eks. perlefiskernes muslingesuppe en anden gang. |
|
Opskriften er vist 25920 gange,
og udskrevet 250 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne