Kastaniekonfekt (Diabetes)

Kastaniekonfekt (Diabetes), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SlikRet : Slik - Konfekt

Hovedingrediens : Nødder - Kastanier

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
125 g.kastanjer
0.5 Vaniljestang
1 stykke kanel
60 g.mørk chokolade
0.5 dl.hvedekim
20 g.kokosmel
 
Opskrift:
Skær et kryds i kastanjerne. Dæk dem med vand i en gryde og kog dem møre med vanille og kanel. Koges i ca. 20 minutter og tages op.

Skaller og brune hinder fjernes. Kastanjerne rives fint. Hvedekim og fintrevet chokolade blandes i kastanjemassen.

Massen trilles til små kugler der rulles i kokosmelet. Hvis massen er for tør, kan der tilsættes lidt vand eller sherry.

Kuglerne stilles koldt.





karakterer:
Opskriften er vist 15525 gange,
og udskrevet 211 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-11-24 21:33:17
Det skal være ægte kastanier. Det er hestekastanjer der normalt indsamles i danske parker. Så køb dem. De fås mange steder i sæsonen.

  -   2012-06-05 20:12:05
hvorfor er der ikke anført hvilke n slags kastanier der skal bruges , man kan vel ikke bare samle fra parkens træer og bruge dem.