Kastaniekonfekt (Diabetes)
Hovedingrediens : Nødder - Kastanier Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Skær et kryds i kastanjerne.
Dæk dem med vand i en gryde og kog dem møre med vanille og kanel.
Koges i ca. 20 minutter og tages op.
Skaller og brune hinder fjernes. Kastanjerne rives fint. Hvedekim og fintrevet chokolade blandes i kastanjemassen. Massen trilles til små kugler der rulles i kokosmelet. Hvis massen er for tør, kan der tilsættes lidt vand eller sherry. Kuglerne stilles koldt. |
|
Opskriften er vist 15525 gange,
og udskrevet 211 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Eric Brincker - 2017-11-24 21:33:17 Det skal være ægte kastanier. Det er hestekastanjer der normalt indsamles i danske parker. Så køb dem. De fås mange steder i sæsonen. Tove - 2012-06-05 20:12:05 hvorfor er der ikke anført hvilke n slags kastanier der skal bruges , man kan vel ikke bare samle fra parkens træer og bruge dem. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne