Holy mary
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Oprindelsesland : Purto Rico Indsendt af : Mia G.A. Herning Indsendt : |
|
|
Først tager du din frugtfarve og giver marcipanen den farve du kunne tænke dig, f.eks. grøn, rød eller lilla, måske endda blå.
Så tager du marcipanen og ruller ud så det er en aflang, bred og flad flade. Så tager du mandlerne og æblerne og blander det sammen til en sej masse. Derefter ligger du det inde på midten af marcipanen, i en lang stribe, og drysser lidt flormelis og sukker ud over massen og så tager du siderne af marcipanen og lukker op omkring massen. Bagefter tager du resten af det flormelis og sukker der er tilbage og drysser lidt hen over + lidt kanel. Så bager du det i ovnen på 180-200 grader C i 15-25 minutter. Så tager du kagen ud, og i mellem tiden har du så smeltet chokoladen som nu hældes hen over kagen(som nu er kold), så det ligger sig som et fint lag. Lad nu kagen stå i køleskabet i 2½ time og så er den klar til brug. Den kolde drik: Blænd de frosne bær, efter eget valg,(ananas kan anbefales), og put ligeså stille flormelis i. Derefter røre du det godt sammen og tilsætter stille og roligt den græske yoghurt. Lidt tid efter med en god omrøring tager man så frugtsaften i, (her anbefales appelsin/æblepære) og rør så godt og grundigt rundt i 3 min. Så er den kolde drik klar til at blive drukket sammen med kagen Tips: Disse to er familie opskrift og vi har sporet den ca. 170 år tilbage, men den kan meget muligt være ældre end det. |
|
Opskriften er vist 14995 gange,
og udskrevet 209 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne