Mosters formkage med æbler og kanel
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Rør margarine og sukker godt sammen.
Tilsæt æggene ét ad gangen og rør godt.
Bland mel, bagepulver og vanillesukker og kom det i dejen skiftevis med mælken.
Skræl æblerne og del dem i mindre både.
Læg stykkerne i et pænt mønster i dejen, må godt trykkes ned i dejen.
Drys med kanelsukkeret.
Bages ved 180 grader C i 30-40 minutter. |
|
Opskriften er vist 21900 gange,
og udskrevet 650 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Margit Jørgensen - 2018-11-12 10:13:31 Alle tiders kage. Nem at bage og smager vældig dejligt. Jeg anvender et lille tærtefad, perfekt i størrelsen. Vh Margit Heidi - 2012-09-19 22:00:15 Hvad form skal der bruges? Hanne Andersen - 2005-01-01 01:01:01 Jeg har bagt den i en form 24x11 cm indv.mål, men da skulle den bages ved 180 grader i een time. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne