Lækre marcipanmuffins med rabarber, blåbær,æbler
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Sukker, marcipan og 250 g. margarine røres sammen. Resten af fedtstoffet røres i. Æg kommes i ét ad gangen.
Mel og bagepulver kommes i samtidigt og dejen røres yderligere i 2 minutter den færdige dej kommes i papirsforme og pyntes med den udvalgte pynt. Sæt en finger på pynten og tryk den lidt ned i dejen.
Bages ved 190 grader C i 15-20 minutter. |
|
Opskriften er vist 25086 gange,
og udskrevet 728 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Nanna - 2013-08-01 13:30:18 fryseegnet? :) emma - 2011-04-20 13:35:47 de er virkelig gode. Så tomlen vender op ad :) Cecilie - 2009-02-21 16:59:46 Lavede ½ potion, da jeg syntes det lød som om af der ville blive for mange ellers. Af den ½ potion fik jeg 12 muffins. Jeg måtte dog tilsætte 5 æg i en ½ potion, da dejen ellers var ret sej. Selvom dette tiltag, var dejen stadig temmelig fast. Dette kan skyldes at jeg ikke brugte marcipan måske. Resultat lidt tørre muffins, men de mange rabarber i toppen opvejer det, skal nok spiser samme dag. Chi - 2008-03-27 14:54:48 kommer der ikke pæænt mange muffins ud af den opskrift? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne