Lækre marcipanmuffins med rabarber, blåbær,æbler

Lækre marcipanmuffins med rabarber, blåbær,æbler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Muffins

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.margarine
500 g.sukker
400 g.hvedemel
8 æg
50 g.marcipan
1 tsk.bagepulver
 
 Pynt:
 rabarber
 blåbær
 græskarkerner
 æbler vendt i kanel og sukker
 hindbær
 Der er frit valg på alle hylder prøv dig selv frem
 
Opskrift:
Sukker, marcipan og 250 g. margarine røres sammen. Resten af fedtstoffet røres i. Æg kommes i ét ad gangen. Mel og bagepulver kommes i samtidigt og dejen røres yderligere i 2 minutter den færdige dej kommes i papirsforme og pyntes med den udvalgte pynt. Sæt en finger på pynten og tryk den lidt ned i dejen.

Bages ved 190 grader C i 15-20 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 25062 gange,
og udskrevet 727 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-08-01 13:30:18
fryseegnet? :)

  -   2011-04-20 13:35:47
de er virkelig gode. Så tomlen vender op ad :)

  -   2009-02-21 16:59:46
Lavede ½ potion, da jeg syntes det lød som om af der ville blive for mange ellers. Af den ½ potion fik jeg 12 muffins. Jeg måtte dog tilsætte 5 æg i en ½ potion, da dejen ellers var ret sej. Selvom dette tiltag, var dejen stadig temmelig fast. Dette kan skyldes at jeg ikke brugte marcipan måske. Resultat lidt tørre muffins, men de mange rabarber i toppen opvejer det, skal nok spiser samme dag.

  -   2008-03-27 14:54:48
kommer der ikke pæænt mange muffins ud af den opskrift?