Hawaiikage
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
|
|
Æg, sukker og margarine røres godt.
Bland gulerødder, ananas og kokos i.
Mel, natron og vanillesukker blandes og vendes i.
Hæld dejen i en smurt bradepande (30x42 cm.) og bag kagen i 20 minutter ved 175 grader C på næstnederste rille. Skru ned til 150 grader C og bag kagen færdig (ca. 20 minutter). Når kagen er kold glaseres den med glasuren. Tips: Kagen kan fryses ned, så skal man bare vente med at putte glasur på den. |
|
Opskriften er vist 16101 gange,
og udskrevet 398 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Rikke. - 2023-01-12 07:47:32 Brug smør. Det smager tusind gange bedre end med margarine. Dorte O - 2012-08-02 18:42:18 Kagen bliver bedre dagen efter - og det gør den endnu bedre, hvis man lægger ananas-stykker ovenpå glasuren. Dejlig frisk. Dorte O - 2012-08-01 21:10:26 Jeg synes resultatet er lidt kedeligt. Jeg kan slet ikke smage, at der er ananas i.. Tror jeg vil pynte med ananasskiver ovenpå glasuren.. Til gengæld tror jeg godt, man kan spare lidt på kokos... Det smager meget igennem. Men måske er det småting, der skal til at gøre den god. Connie - 2012-06-28 16:06:14 Nu har jeg bagt den flere gange til forskellige mennesker. Den falder i god smag hver gang, og ovenikøbet kan den holde flere dage uden at blive knastør. Karin - 2011-11-13 22:24:43 En fantastisk lækker kage som bragte stor succes herhjemmer |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne