Salt kød
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelårtunge Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Kom kødet i en skål og mål, hvor meget saltlage der skal bruges. Rør salt og sukker ud i kogende vand. Lad det svale helt af. Hæld den kolde saltlage over kødet. Lad det trække i køleskabet 2 – 3 dage. Kom kødet i en gryde og hæld usaltet vand på. Lad kødet koge ved svag varme i ca. 45 min. Lad kødet svale. Skær det i tynde skiver ved serveringen.
|
|
Opskriften er vist 23435 gange,
og udskrevet 518 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne