Dådyrmadaillon med svampesauce
Hovedingrediens : Dådyr - Diverse dådyr Indsendt af : Kenneth Vigand Svendsen Indsendt : |
|
|
Brun dådyrsmedaljonerne på en varm pande. Skru ned og lad dem stege yderligere et par minutter på hver side. Drys med salt og peber.
Rens svampene og rist dem på en pande (gerne samme pande for at beholde smagen sammen til saucen) tilsæt nu det hakkede skalotteløg, finthakket kørvel og det pressede hvidløg. Hæld nu bouillonen på panden og lad den koge ind. Tag panden af, og pisk små smørtern i saucen (ca. 30 g.). Selleritern koges møre i mælk, det hele blendes med æg, salt og peber. Puttes i en lille ovnfast form og mages i 20 minutter ved 180grader C. Kan serveres med kogte kartofler, men jeg kan varmt anbefale smørstegte små kartofler med lidt rosmarin. |
|
Opskriften er vist 12869 gange,
og udskrevet 312 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne