Min lette fiskesuppe
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Indsendt : Red : |
|
|
Tomatjuice hvidvin og fiskesuppe blades og koger op med laurbærblad, salt og peber. Heri blandes de hakkede chalotteløg, der evt. sammen med fintsnittet hvidløg er letstegt i smør i en gryde eller pande. Suppen koger op, og nu tilsættes fiskefilet skåret ud i fingertykke stykker og desuden piskefløde. Fisken snurrer 5-6 min. i suppen, der smages til og optøede rejer tilsættes.
Giv franskbrød, flute eller ristet brød til.
|
|
Opskriften er vist 27468 gange,
og udskrevet 570 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (71 stemmer) |
|
Kommentarer Harly - 2005-01-01 01:01:01 hakkede tomater fra dåse, giver en fyldigere konsistens end tomatjuice |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne