Æble- og figenchutney
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : |
|
|
Hæld alle ingredienser bortset fra rørsukkeret i en stor egnet gryde og bring dem i kog over middel varme.
Skru ned for varmen og lad det simre uden låg, til æblerne er møre. Rør sukkeret i, stadig ved lav varme. når sukkeret er opløst, skal blandingen simre svagt, uden låg i ca. 1½ time. Rør jævnligt i gryden, så det ikke brænder på. Chutneyen er færdig når der ikke løber væde ud i den rende der dannes når en ske trækkes over grydens bund. Chutneyen bliver tykkere med tiden. Rengør glassene og fyld dem. Luk dem til og lad chutneyen køle af. Opbevares på et mørkt og køligt sted mindst seks uger før brug. Holdbarhed 1 år. |
|
Opskriften er vist 11995 gange,
og udskrevet 307 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne