Dybfrysning af figner
Hovedingrediens : Frugt - Figner Kilde : Voms madleksikon Indsendt : |
|
|
Modne figner kan dybfryses i en sukkerlage. Til 1 kg figner koges en lage af 6 dl vand og 300 g sukker. Fignerne skylles, nippes, lægges i fryseemballage og lagen hældes over, så fignerne lige netop er dækket.
|
|
Opskriften er vist 25946 gange,
og udskrevet 587 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer E. Lauridsen - 2016-08-24 15:05:53 Hvordan anvendes de dybfrosne figner? K.bjerg - 2014-08-18 15:16:48 Skal lagen være varm , når den hældes over giganterne ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne