Tørring af figner
Hovedingrediens : Frugt - Figner Kilde : Voms madleksikon Indsendt : Red : |
|
|
Fuldmodne figner blancheres et halvt minut for at blødgøre skinnet eller de prikkes med en gaffel. Tørringen af figner er en langvarig proces. Tørretiden kan mindske ved at skære fignerne i halve eller kvarte.
Fignerne kan tørres ude i solen i dagtimerne eller i på en bageplade i ovnen ved 65°C. Tørringen i ovnen tager 2-3 dag, så det er ikke ligefrem en energibesparende proces.
|
|
Opskriften er vist 43611 gange,
og udskrevet 283 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Lone - 2020-08-23 20:42:08 Hvordan tørrer man figner i ovn? Nicolai - 2020-08-17 14:55:05 Mangler beskrivelse af tørring i ovnen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne