Tørring af figner

Tørring af figner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Tørring

Hovedingrediens : Frugt - Figner

Ukendt oprindelseslandKilde : Voms madleksikon

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 figner
 figner
 
Opskrift:
Fuldmodne figner blancheres et halvt minut for at blødgøre skinnet eller de prikkes med en gaffel. Tørringen af figner er en langvarig proces. Tørretiden kan mindske ved at skære fignerne i halve eller kvarte. Fignerne kan tørres ude i solen i dagtimerne eller i på en bageplade i ovnen ved 65°C. Tørringen i ovnen tager 2-3 dag, så det er ikke ligefrem en energibesparende proces.





karakterer:
Opskriften er vist 43612 gange,
og udskrevet 283 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-08-23 20:42:08
Hvordan tørrer man figner i ovn?

  -   2020-08-17 14:55:05
Mangler beskrivelse af tørring i ovnen