Figen-tomat chutney

Figen-tomat chutney, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Chutney - Chutneyer

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Ukendt oprindelseslandKilde : Dan Sukker

Indsendt :     

Ingredienser:
500 g.tomater skåret i små stykker
4-5 friske eller tørrede figner hver skåret i 4 både
1 tør chili
2.5 cm.frisk hakket ingefær
1 tsk.krydderiblanding af fennikelfrø
 Spidskommen og sennepsfrø
4 spsk.Rørsukker
1 spsk.olivenolie
1 fedhakket hvidløg
0.5 tsk.salt
 
Opskrift:
Opvarm olien på en pande. Når den er varm, kommes chili, ingefær, krydderiblanding og hvidløg på panden. Rør rundt i nogle få sekunder, og tilsæt Tomater samt sukker. Retten koger Ved svag varme uden låg i ca. 15 minutter, til saften fra tomaterne er næsten væk, og massen har en tyk konsistens. Tilsæt fignerne, og lad retten simre yderligere 5 minutter. Serveres varm eller kold. Hvis der bruges tørrede figner, skal disse tilsættes samtidig med tomaterne.





karakterer:
Opskriften er vist 12449 gange,
og udskrevet 293 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu