Figenchutney

Figenchutney, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

SyltningRet : Syltning - Chutney - Chutneyer

Hovedingrediens : Frugt - Figner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 syrlige æbler
1 stort løg
1 rød chili
1 dl.sukker gerne rørsukker
200 g.tørrede figner
0.75 dl.hvidvinseddike
 
Opskrift:
Skræl æblerne og skær dem i grove tern. Hak løget. Halvér chilien, fjern kerner og mellemvægge, før den skæres i små tern. Fjern stilken på fignerne og skær dem i kvarte. Kom alle ingredienser til chutneyen i en gryde. Kog det langsomt op og lad det koge ved middel varme i ca. 30 minutter under låg. Rør chutneyen igennem. Kom det i et rent glas, læg låg på og opbevar det i køleskab.

Tips:

Chutneyen kan laves 3-4 dage i forvejen.





karakterer:
Opskriften er vist 20657 gange,
og udskrevet 297 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-09-23 14:38:41
Hvor lang tid kan den holde sig?