Fignechutney
Hovedingrediens : Frugt - Figner Indsendt : Red : |
|
|
Skræl æblerne og skær dem i grove tern. Hak løget. Halvér chilien, fjern kerner og mellemvægge, før den skæres i små tern. Fjern stilken på fignerne og skær dem i kvarte. Kom alle ingredienser til chutneyen i en gryde. Kog det langsomt op og lad det koge ved middel varme i ca. 30 minutter under låg. Rør chutneyen igennem. Kom det i et rent glas, læg låg på og opbevar det i køleskab.
Tips: Chutneyen kan laves 3-4 dage i forvejen. |
|
Opskriften er vist 12228 gange,
og udskrevet 192 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne