Figen pålæg
Hovedingrediens : Frugt - Figner Indsendt : Red : |
|
|
Hak tørrede figner og rosiner (nemmest i en foodprocessor). Form frugtblandingen til en pølse og rul den i kokos. Frugtpålæg kan holde 1-2 uger i køleskabet.
|
|
Opskriften er vist 20082 gange,
og udskrevet 230 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (60 stemmer) |
|
Kommentarer Veni Friborg - 2009-08-21 13:10:51 Kan man ikke bruge friske Figner til denne opskrift? Dem har jeg friske fra haven. Tine Storgaard - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig god og enkelt opskrift, som smager godt. Men jeg er lidt i tvivl om det kan fryses, er der nogen som ved noget om det? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne