Fignebrød
Hovedingrediens : Frugt - Figner Indsendt : |
|
|
Figner, te, rørsukker og melasse røres sammen i en skål og trækker en time. I en anden skål blandes mel, gær og æg sammen, som herpå tilsættes figenblandingen. Bliv ved med at røre med en træske, indtil en ensartet blød dej opnås. Hæld dejen i en smurt lille brødform, og bag figenbrødet i en forvarmet ovn ved 180º i fem kvarter (stik i det med en kniv for at se, om det har fået nok). Lad
brødet afkøle 5-10 min., inden det tages ud af formen.
Servér fx til eftermiddagsteen |
|
Opskriften er vist 10210 gange,
og udskrevet 116 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne