Fignefingre
Hovedingrediens : Frugt - Figner Indsendt : |
|
|
Vask appelsinen grundigt, før du river den.
Skær fignepålægget i stænger, der er fingerlange og ca. 1 cm tykke.
Eller brug hele figner.
Bræk chokoladen i små stykker i en skål, der kan tåle varme.
Sæt skålen oven i en gryde med lidtvand i.
Varm vandet langsomt op, mens du rører i chokoladen med en ske.
Tag skålen væk fra gryden, når chokoladener smeltet, og rør den revne appelsinskal i.
Dyp fingerstængerne eller fignerne i chokoladen og tag dem op med en gaffel.
Lad dem køle af på et stykke bagepapir.
|
|
Opskriften er vist 11856 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne