Fignepålæg

Fignepålæg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : Frugt - Figner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
15-20 tørrede figner (250 g)
4 dl.eller en hel pakke rosiner (250 g)
1 dl.kokosmel
 
Opskrift:
Hak tørrede figner og rosiner (nemmest i en foodprocessor). Form frugtblandingen til en pølse og rul den i kokos. Frugtpålæg kan holde 1-2 uger i køleskabet.





karakterer:
Opskriften er vist 15308 gange,
og udskrevet 135 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu