Figenkompot med portvin og honning
Hovedingrediens : Frugt - Figner Indsendt : |
|
|
Fignerne skæres i kvarte, portvinen hældes over og det stilles til at trække i 1 times tid. Kom det op i en gryde og lad det stå og småsimre sammen med vand, chili og halvdelen af smørret i ca. 15-20 minutter. Når fignerne er møre og væden absorberet, tages de af blusset og røres til en kompot med honning og resten af smørret. Kommes på glas eller smages til med s/p og bruges til kød retter som tilbehør.
|
|
Opskriften er vist 22219 gange,
og udskrevet 470 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Anja - 2015-08-31 08:30:02 Blev meget skuffet - synes at det smager direkte grimt... Godt at jeg kun lavede et enkelt, lille glas! Yvonne Sommer Hansen - 2013-08-15 14:51:54 Den er bare RIGTiG god.. Kan bruges til kød eller på en stærk ost.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne