Figengratin med gedeost og citronmelisse
Hovedingrediens : Frugt - Figner Indsendt : Red : |
|
|
Æg og flormelis piskes sammen. Tilsæt den blødgjorte gedeost (blødgjort med en gaffel), creme fraice og fint strimlet citronmelisse, krydr med s/p. smør et tærtefad og fordel fignerne heri og kom gedeosteblandingen over så de lige netop er dækket. Drys med mandelflager og bages i ovn ved 200 i 30 minutter.
Serveres lun, drysset med flormelis. |
|
Opskriften er vist 10402 gange,
og udskrevet 228 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Mizzy X - 2013-09-11 11:00:37 Er der en som har kendskab til hvor mange gram gedeost der skal benyttes? 2 friske gedeoste kommer i mange varianter : ) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne