Figengratin med gedeost og citronmelisse

Figengratin med gedeost og citronmelisse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Figner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 friske gedeoste
500 g.friske figner
150 g.flormelis
3 æg
50 g.creme fraiche
1 lille bdt. citronmelisse
50 g.mandelflager
 
Opskrift:
Æg og flormelis piskes sammen. Tilsæt den blødgjorte gedeost (blødgjort med en gaffel), creme fraice og fint strimlet citronmelisse, krydr med s/p. smør et tærtefad og fordel fignerne heri og kom gedeosteblandingen over så de lige netop er dækket. Drys med mandelflager og bages i ovn ved 200 i 30 minutter.

Serveres lun, drysset med flormelis.





karakterer:
Opskriften er vist 10434 gange,
og udskrevet 228 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-09-11 11:00:37
Er der en som har kendskab til hvor mange gram gedeost der skal benyttes? 2 friske gedeoste kommer i mange varianter : )