Rejesuppe 02

Rejesuppe 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - SkaldyrsSupper

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt af : Lulu1975

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.dybfrosne rejer eller tilsvarende kogte pillede rejer
1-2 skalotteløg
50 g.smør
70 g.tomatpasta
7.5 dl.fiskebouillon
1 dl.piskefløde
 evt.1 spsk. cognac
 salt
 cayennepeber
 
Opskrift:
Tag 20-25 rejer fra til pynt.

Kom resten af rejerne og skalotteløg en blender og blend til en tyk pure. Smelt smørret i en gryde og svits pureen heri. Tilsæt tomatpasta (skyl dåsen i lidt af fiskebouillonen) og bland resten af bouillonen i. Lad suppen småkoge under låg ca. 10 minutter.

Tilsæt piskefløden og smag suppen til med salt og cayennepeber. Bring suppen i kog igen. Tag gryden fra varmen og tilsæt cognac og pynterejerne.

Server suppen straks.

Tips:

Anvendes dybfrosne rejer skal disse være let optøede og anvendes friske rejer koges rejeskallerne af i fiskebouillonen der sies inden den anvendes til rejesuppen.

Serveres som forret eller efterret.





karakterer:
Opskriften er vist 10978 gange,
og udskrevet 250 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu