Rejesuppe 02
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Oprindelsesland : Frankrig Indsendt af : Lulu1975 Indsendt : Red : |
|
|
Tag 20-25 rejer fra til pynt.
Kom resten af rejerne og skalotteløg en blender og blend til en tyk pure. Smelt smørret i en gryde og svits pureen heri. Tilsæt tomatpasta (skyl dåsen i lidt af fiskebouillonen) og bland resten af bouillonen i. Lad suppen småkoge under låg ca. 10 minutter. Tilsæt piskefløden og smag suppen til med salt og cayennepeber. Bring suppen i kog igen. Tag gryden fra varmen og tilsæt cognac og pynterejerne. Server suppen straks. Tips: Anvendes dybfrosne rejer skal disse være let optøede og anvendes friske rejer koges rejeskallerne af i fiskebouillonen der sies inden den anvendes til rejesuppen. Serveres som forret eller efterret. |
|
Opskriften er vist 10978 gange,
og udskrevet 250 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne