Figen tærte 02
Hovedingrediens : Frugt - Figner Indsendt : Red : |
|
|
En smurt tærteform beklædes med udrullet mørdej og prikkes. Bages let uden at tage farve. Fignerne ordnes, halveres og lægges med kødsiden opad på tærtebunden. Skær et lille kryds i figenkødet og læg en klat smør i den alle. Drys med sukker og bag tærten ved 200 indtil tærten er gylden og fignerne begynder at se bløde ud.
Tips: serveres lun med creme fraice. |
|
Opskriften er vist 12780 gange,
og udskrevet 249 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (17 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-08-26 15:14:16 Til en alm. tærteform er der beregnet al for mange figner og alt for meget sukker. Jeg brugte kun 800 g figner og 60 g sukker og tærten blev rigelig sød. Jeg brugte heller ikke så meget smør. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne