Figen tærte
Hovedingrediens : Frugt - Figner Indsendt : Red : |
|
|
Rul dejen ud på en melet bordplade og beklæd en smurt, melet tærteform med den. Prik med en gaffel og sæt den i køleskabet i ca. 20 minutter. Æg og honning piskes til let og luftig konsistens. Rør mandelmelet i og fordel cremen på tærtebunden. Fignerne ordnes (skylles og tørres), halver dem og læg dem ved siden af hinanden med kød siden opad, hæld rørsukkersirup over og bag tærten ved 180 i 20 minutter til ½ time.
Tips: serveres lun med creme fraice. |
|
Opskriften er vist 19191 gange,
og udskrevet 380 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne